Over Ons

Gentlemen Security biedt beveiligingsoplossingen op maat aan. Voor elke organisatie of evenement bieden wij betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen tegen een vriendelijke prijs.

 

Betrouwbare beveiliging

Gentlemen Security is een betrouwbare partner in beveiliging: wij werken nauw samen met Politie en Justitie. Gentlemen Security is ook door de overheid aangemerkt als een zeer professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Met onze beveiliging kiest u dus voor professionaliteit, expertise, veiligheid en betrouwbaarheid!

 

Verschillende soorten beveiliging

Gentlemen Security biedt een ruim assortiment aan beveiligingsoplossingen, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Denkt u bijvoorbeeld eens aan objectbeveiliging voor uw bedrijfspand, of aan evenementenbeveiliging voor uw bedrijfsfeesten. Maar ook winkelbeveiliging, ad hoc beveiliging, mobiel surveillance, alarm opvolging, bouwbewaking, schoolbeveiliging, havenbeveiliging, hotelbeveiliging, wijkpreventie, horecabeveiliging geld- en waarde transport, collectieve beveiliging, hondenbewaking, verkeersregelaars, straatcoaches, huismeesters en receptiediensten vallen binnen onze portefeuille.

 

Beveiliging is maatwerk

Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie, evenement of object.

 

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van beveiligingsbedrijf Gentlemen Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.